Looking For Anything Specific?

Σεισμοσ Θηβα / Σεισμοσ στη θηβα /πιο προσφατα.

Σεισμοσ Θηβα / Σεισμοσ στη θηβα /πιο προσφατα.. Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είχε επίκεντρο 13 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 13,9 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12: Δεκάδες μικροί σεισμοί καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη θήβα με τον ισχυρότερο να καταγράφεται τα ξημερώματα της κυριακής, μεγέθους 4,3 ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα.

Owdfzcfsmkjenm
Owdfzcfsmkjenm from www.mixanitouxronou.gr
Το γι επίσης απέστειλε κλιμάκιο επιστημόνων υπό τον υπεύθυνο του σεισμολογικού δικτύου του, το οποίο εγκατέστησε την κυριακή 11/07/2021 τρεις προσωρινούς σεισμολογικούς σταθμούς (hl.thi1, hl.thi2, hl. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Από την θήβα σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το μέγεθος του σεισμού είναι 4,5 ρίχτερ.

Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική

Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 13,9 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείο αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, καταγράφηκε στις 05.04 και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 22 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της θήβας. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα.

Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμός 4,5 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο κοντά στη θήβα.

Seismos 4 3 Rixter Sth 8hba 30 Mikroteroi Se Mia Hmera Ais8htos Kai Sthn Attikh Asopichos
Seismos 4 3 Rixter Sth 8hba 30 Mikroteroi Se Mia Hmera Ais8htos Kai Sthn Attikh Asopichos from asopichos.gr
Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμοσ θηβα σεισμός στη θήβα: Πόσο πιθανό είναι να ενεργοποιηθεί άλλο ρήγμα 02.12.2020 | 18:44 σεισμός θήβα:

Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Σεισμοσ στη θηβα σεισμός στη θήβα: Δεκάδες μικροί σεισμοί καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη θήβα με τον ισχυρότερο να καταγράφεται τα ξημερώματα της κυριακής, μεγέθους 4,3 ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Το γι επίσης απέστειλε κλιμάκιο επιστημόνων υπό τον υπεύθυνο του σεισμολογικού δικτύου του, το οποίο εγκατέστησε την κυριακή 11/07/2021 τρεις προσωρινούς σεισμολογικούς σταθμούς (hl.thi1, hl.thi2, hl. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Φόβοι των σεισμολόγων για μεγαλύτερη δόνηση! Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας.

Δεκάδες μικροί σεισμοί καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη θήβα με τον ισχυρότερο να καταγράφεται τα ξημερώματα της κυριακής, μεγέθους 4,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Πόσο πιθανό είναι να ενεργοποιηθεί άλλο ρήγμα 02.12.2020 | 18:44 σεισμός θήβα:

Fbfaby6xnk5ngm
Fbfaby6xnk5ngm from www.avgi.gr
Δημοσιεύτηκε από gerasimos papadopoulos στις τετάρτη, 2 δεκεμβρίου 2020 Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 11 χλμ. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είχε επίκεντρο 13 χλμ. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ.

Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021).

Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Τα 4,5 ρίχτερ έγιναν αισθητά στην αττική Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Σεισμοσ στη θηβα σεισμός στη θήβα: Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Πόσο πιθανό είναι να ενεργοποιηθεί άλλο ρήγμα 02.12.2020 | 18:44 σεισμός θήβα: Το γι επίσης απέστειλε κλιμάκιο επιστημόνων υπό τον υπεύθυνο του σεισμολογικού δικτύου του, το οποίο εγκατέστησε την κυριακή 11/07/2021 τρεις προσωρινούς σεισμολογικούς σταθμούς (hl.thi1, hl.thi2, hl. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 11 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας.

Posting Komentar

0 Komentar